Hedvábné šátky pro ženy i muže

HEDVÁBNÉ ŠÁTKY NEJEN PRO ŽENY

Hedvábný šátek je považován za špičkový doplněk pro každou příležitost a je ústředním prvkem značky Tina móda Hedvábný svět šátků a šál. Hedvábí se vyznačuje elegantním leskem a má schopnost rozzářit barvy. Nejjemnější vzory tak mohou být realizovány v zářivých barvách. Hedvábné šátky jsou potištěny různými barvami pomocí ručního sítotisku. Okraj je složitě ručně navíjen, což je řemeslo, které se ovládá jen na několika málo místech. Ať už na jaře, na podzim nebo v chladnějších letních dnech: hedvábné šátky jsou nadčasovým a oblíbeným doplňkem, který lze dokonale využít jak funkčně, tak jako stylový prvek. Lze je uvázat na kabelku jako malou pozornost, která osvěží čistý business look. V létě zauzlovaný jako šátek nebo top mimo ramena je ideálním společníkem na cesty. A pak jsou tu klasické způsoby nošení. Hedvábné šátky nabízíme v klasickém čtvercovém tvaru v různých rozměrech.

 

EXKLUZIVNÍ, VYSOCE KVALITNÍ A TRENDY

Hedvábné šátky v kombinaci s poutavými barevnými kompozicemi - to je to, co rádi představujeme. V našich kolekcích najdete exkluzivní vzory a módní potisky v různých velikostech. Čím jsou výjimečné: Tkanina je prodyšná a zároveň izoluje. To znamená, že hedvábí v létě úžasně chladí na kůži a v zimě vás příjemně zahřeje. Hedvábné doplňky lze celoročně skvěle kombinovat s ležérními outfity i pracovními styly. Například velké šátky a šály jsou ideálním společníkem na dovolenou. Jeden den si je můžete uvázat jako šátek kolem krku nebo zavázané jako top nebo pareo a v kufru zabere jen velmi málo místa.

 HEDVÁBNÉ ŠÁTKY I PRO MUŽE

Hedvábné šátky a šály nejsou jen elegantním doplňkem pro ženy. Muži obvykle dávají přednost jednobarevným hedvábným šátkům a šálám v černé, modré nebo béžové barvě. Oblíbená je zejména kombinace s klasickým oblekem nebo ležérním sakem. Hedvábný šátek se nosí jako alternativa kravaty. Vytváří tak stylový a osobitý vzhled.

 

Co je hedvábí a jak se vyrábí?

Hedvábí je luxusní přírodní vlákno, které produkuje bource morušového. Bource morušového spřádají z kokonů hedvábné nitě, které se následně sklízejí a zpracovávají na vzácné hedvábí.

 

Jaké jsou výhody hedvábí jako materiálu pro výrobu doplňků?

Hedvábí má několik pozoruhodných vlastností, díky nimž je oblíbeným materiálem pro výrobu doplňků, jako jsou šátky a šály. Patří mezi ně jeho měkkost, lehkost, prodyšnost a schopnost vyrovnávat teplotu, což z něj činí ideální volbu pro každé roční období.

 

Jak nejlépe pečovat o hedvábné doplňky?

Abyste zajistili krásu a dlouhou životnost svých hedvábných doplňků, doporučujeme je prát v ruce nebo na šetrný cyklus s jemným pracím prostředkem. Dodržujte prosím pokyny k péči uvedené na štítku každého výrobku.

 

Existují nějaké speciální tipy na styling hedvábných šátků a šál?

Určitě! Hedvábné šátky a šály jsou univerzální doplňky, které mohou vylepšit jakýkoli outfit. Noste je kolem krku, jako čelenku do vlasů, jako pásek nebo je přivažte k tašce a dodejte svému vzhledu elegantní nádech.

 

Jsou hedvábné šátky stálobarevné?

Ano, naše hedvábné výrobky jsou stálobarevné a zachovávají si lesk a intenzitu barev i po častém používání a praní.

 

 

Přejeme vám krásný hedvábný den.

Vaše Tina móda

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz